آموزش و طرز تهیه کیک شکلاتی و کره بادام زمینی مخصوص نوروز

طرز تهیه کیک شکلاتی و کره بادام زمینی بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد

طرز تهیه کیک شکلاتی و کره بادام زمینی , کیک شکلاتی و کره بادام زمینی , روش پخت کیک شکلاتی و کره بادام زمینی

اگر شما هم نام کیکشکلاتی و کره بادام زمینی را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید

آموزش و طرز تهیه کیک شکلاتی و کره بادام زمینی مخصوص نوروز

این کیک بسیار خوشمزه را می توانید برای عید نوروز و دیگر مناسبت ها تهیه کنید

مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی و کره بادام زمینی :

آرد همه کاره :♦: دو و نیم فنجان

 شکر :♦: یک و نیم فنجان

 بکینگ پودر :♦: ۲ قاشق چایخوری

 جوش شیرین :♦: نصف قاشق چایخوری

نمک :♦: نصف قاشق چایخوری

کره بادام زمینی :♦: سه چهارم فنجان

شیر :♦: یک و نیم فنجان

تخم مرغ :♦: ۳ عدد

وانیل :♦: ۱ قاشق چایخوری

شکلات تلخ ذوب شده :♦: ۵۵ گرم

مواد لازم برای تهیه روی کیک :

شکلات تلخ خرد شده :♦: ۱۰۰ گرم

 خامه زده شده :♦: نصف فنجان

آموزش و طرز تهیه کیک شکلاتی و کره بادام زمینی مخصوص نوروز

با این میزان مواد اولیه می توانید این کیک خوشمزه را برای 6 نفر تهیه کنید

طرز تهیه کیک شکلاتی و کره بادام زمینی , کیک شکلاتی و کره بادام زمینی , روش پخت کیک شکلاتی و کره بادام زمینی

طرز تهیه کیک شکلاتی و کره بادام زمینی :

به نقل از سایت جسارت برای تهیه کیک شکلاتی و کره بادام زمینی ابتدا باید

فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. روی یک ظرف مخصوص تهیه ی کیک کمی اسپری پخت بزنید.

در یه کاسه بزرگ، آرد، شکر، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را مخلوط کنید.

کره بادام زمینی و سه چهارم فنجان شیر را اضافه کرده و با استفاده از همزن آنها را ترکیب کنید تا زمانی که یکدست و خامه ای شکل شوند.

در یک کاسه جداگانه، باقی مانده شیر را با تخم مرغ و وانیل ترکیب کنید.

مخلوط کره بادام زمینی را در ۳ مرحله اضافه کرده و بعد آنها را خوب مخلوط کنید.

تقریبا ۱ فنجان از مواد ساده ی کیک را در یک کاسه متوسط ریخته و شکلات ذوب شده را اضافه کرده و تا زمانی که خوب مخلوط شود هم بزنید.

آموزش و طرز تهیه کیک شکلاتی و کره بادام زمینی مخصوص نوروز

طرز تهیه کیک شکلاتی و کره بادام زمینی , کیک شکلاتی و کره بادام زمینی , روش پخت کیک شکلاتی و کره بادام زمینی

یک سوم از مواد ساده ی کیک را داخل ظرف کیک ریخته و بعد کیک شکلاتی که در مرحله قبل آماده کرده اید را روی آن بریزید و

بعد باقی مانده مواد ساده کیک را روی آن بریزید. با استفاده از یک چاقو به آرامی آنها را با هم بچرخانید.

حالا کیک را برای ۵۰ تا ۶۰ دقیقه داخل فر گذاشته و برای اینکه بدانید کیک پخته است، یک خلال دندان داخل آن فرو کنید،

اگر خلال تمیز بیرون آمد پس کیک شما پخته است. بعد از پخت ۱۵ دقیقه آن را از ظرف بیرون نیاورید تا خنک شود.

بعد کیک را از ظرف بیرون آورده و روی توری فلزی قرار دهید تا کاملا خنک شود.

برای تهیه رویه شکلاتی کیک، شکلات ها را در یک کاسه کوچک بریزید. خامه را در یک ظرف داخل مایکروویو قرار دهید تا داغ شود،

بعد شکلات را روی آن بریزید. ۵ دقیقه صبر کرده و بعد آنها را خوب هم بزنید.

رویه شکلاتی را بعد از سرد شدن کیک روی آن ریخته و ۲۰ دقیقه صبر کرده و بعد نوش جان کنید.

آموزش و طرز تهیه کیک شکلاتی و کره بادام زمینی مخصوص نوروز